Viking Toys har leksaker till barn

Idag fyller polarens son 5 år. Har funderat på vad man ska köpa för present till honom. Han har i princip allt man redan behöver. Sist jag besökte polaren frågade jag honom vilka leksaker hans son har idag. Det visade sig att han redan har det mesta som jag funderade på att köpa till honom i present. Det finns en känd film av Disney/Pixar som heter Bilar. Polarens son älskar filmen bilar och har fått leksaker som säljs i det varumärket.

Inne på sitt rum har han 5 stora lådor med leksaker. Det han har är BRIO tågleksaker, LEGO i alla dess former; rymdskepp, bilar, tågbana, leksakshus m.m. Eftersom han har många syskon och släktingar får han även ofta ärva leksaker från andra.

Kollegan på jobbet tipsade mig om Viking Toys, ett företag som säljer leksaker på nätet.  Jag hittade en åkleksak i Viking Toys nätbutik och kommer köpa den till polarens son. Förutom åkleksaken kommer jag även köpa ett presentkort på bio. Han älskar att gå på bio och Disneyfilmer är en favorit hos honom.

Jag kommer hjälpa till att anordna kalaset åt polarens son. Kalaset är nu i helgen. Vi ska fixa tårta, pizza, godis och fiskedamm åt gästerna. Imorgon ska jag köpa ballonger till kalaset.

För egen del hade man inte så mycket leksaker när man var liten. Det var lite LEGO och radiostyrda bilar, men ofta lånade jag brorsans leksaker när dessa var lediga.

Efter ett par år tröttnade man på leksaker och då blev det istället datorspel. Favoritspelet var Tetris och Donkey Kong. När man hade lite pengar över blev det att man tog en vända till den lokala korvgrillen. Där hade de flipperspelet Indiana Jones. Flipperspel blev en passion i flera år och det vara nära att jag även köpte mig en egen flippermaskin till lägenheten.