Jag brukade ha problem att hitta Volvo reservdelar, men inte nu längre

Tiden har en tendens att rusa på alldeles för fort, och i dagarna slog det mig att det är över 30 år sedan jag köpte min första bil. En redan på den tiden en gammal bil, men som jag gillade min Volvo 142. Det gör jag fortfarande men den körs betydligt mindre nuförtiden, mer ett minne och en ögonsten som plockas fram då och då och luftas, framför allt på sommaren.
Det fanns en tid då vi var många, vi som körde gamla Volvo bilar av 100 och 200 modellen, men vi blir allt färre, dels för att de bilarna onekligen är frånsprungna vad det gäller teknik men också för att det blivit allt svårare att hitta reservdelar till Volvo bilar med några år på nacken. Eller rättare sagt många år på nacken.

Internet har verkligen skapat en ny värld för oss med nisch intressen

Jag har väl alltid varit mer händig och praktisk och hellre jobbat med händerna än sitta med en dator, men det kanske blir  ändring på det nu. Det började med att jag behövde lite delar till växellådan, och det var lögn att hitta. I ren frustration så satte jag mig vid datorn för att se om jag kunde hitta något där.

En helt ny värld öppnade sig för mig, jag hittade speciellt ett företag som hade otroliga mängder med Volvo reservdelar och såklart hade de vad jag behövde med. Det fanns såna mängder med reservdelar till olika Volvo modeller att jag tror jag skall göra slag i saken och köpa en gammal Volvo 264 jag funderat länge på men inte riktigt vågat. Det finns alla reservdelar jag nånsin kommer behöva. Ja det finns Volvo reservdelar till alla modeller så det är verkligen ett litet paradis för oss Volvo entusiaster.