Skapa egna alster med pärlor eller testa broderi?

Vad har du för hobby? Kanske är du intresserad av att virka vantar eller påta i trädgården. Många har en hobby som de utövar för att det är kul eller avkopplande. Läste idag om en kille som är pärlkonstnär. Han älskar att skapa alster med pärlor och pärlplattor. Eftersom han är en gamer är många av motiven kopplade till spelvärlden.

Om du söker efter pappas pärlor bör du hitta till hans kreativa universum. Han har ett konto på Instagram som fylls av foton på olika konstverk han skapar med pärlor. Vill du testa på att skapa vackra konstverk kan jag rekommendera broderi. https://www.parlgrossisten.se/ har fullt av broderier och andra pyssel när du vill släppa loss kreativiteten. Det finns självklart färdiga motiv om du vill börja brodera. https://www.parlgrossisten.se/ har även ett gigantiskt sortiment av pärlor om du vill testa att göra egna smycken.

Broderi är inte min melodi, däremot gillar jag att laga mat och baka. Igår gjorde jag en fantastisk köttgryta. Den stod kokandes vid spisen i 4 timmar och smakade helt underbart. I soppan hade jag hackat ned morötter, lök, selleri, tomater och potatis. Kryddade med chili för att soppan skulle få lite sting.

Baka bullar är kul, det tar en stund men jag tycker att bullar som du bakar själv smakar bättre än de som finns i butikerna. Det är samma sak med bröd. Bröd du bakar själv blir godare och du slipper även en massa konserveringsmedel. När det blir storbak fryser jag in brödet och jag försöker även ge bort limpor till nära o kära.

Kikar en del på matprogram. På Youtube finns flera bra kanaler som handlar om olika maträtter. Igår såg jag ett program som fokuserade på italienska rätter. Jag fastnade för avsnittet där de testade napolitansk pizza.

Ikväll ska jag testa att baka pizza. Har aldrig gjort pizza innan men det kommer bli kul att testa på. Skinka, champinjoner, tomatsås, ost och lite kryddor blir pålägg när jag bakar den. Pizza är så himmelskt gott och den ska självklart avnjutas färsk!