Hur du kan hyra lägenhet med förstahandskontrakt i Stockholm

Ja, det är väl egentligen den ständiga frågan för oss som längtar upp till Stockholm för att kanske träffa drömkillen, göra karriär eller kanske bara testa på storstadslivet. Det är däremot svårt att få bostad menar många, men med snabbostad.se så skulle jag säga att det inte riktigt är sanningen. Även fast Stockholm är en av Sveriges mest populära städer och därför är det många som söker lägenhet, men det är inte omöjligt – jag lovar!

Snabbostad.se är en hemsida där du registrerar dig och får aviseringar om när lägenheter enligt dina önskemål blir lediga. Du får då oftast mejl eller sms och kan på så vis komma i kontakt med hyresvärden och kanske komma på visning. Du betalar just nu endast 199 kronor, i vanliga fall 299 kronor, och får då ta del av lediga lägenheter i tidigt stadie. Det är nämligen många hyresvärdar som vänder sig hit för att få sina lägenheter uthyrda, via Snabbostad blir man också tryggt försäkrad om att allt går rätt till.

Att hitta förstahandskontrakt utan kö

Jajamen, du läste rätt. Det finns ingen kö, men fungerar det verkligen? Ja, det fungerar! Vi vet att det är svårt att få förstahandskontrakt men med snabbostad så får du dig ett verktyg för att vara först på plats. Genom att få tipset via mejl eller sms så har alla lika stora chanser att kontakta hyresvärden och på så vis finns det inget riktigt behov av kö. Att i stället låta alla få chansen tror vi är givande och gör att man på så vis har möjligheten att faktiskt lägga ned mycket, men inte jättemycket tid på att leta. Snabbostad.se är det givna valet när du ska bli Stockholms-bo – jag hoppas just du hittar ditt boende inom kort!