Durex intense gel gör sexet skönt

Vare sig man använder kondom eller ej behöver man använda sig av glidmedel, utan glidmedel blir själva samlaget inte skönt och det kan faktiskt vara farligt. Detta då det lätt kan börja skava och skapa skavsår.

Det spelar ingen roll om man använder sig av vattenbaserad eller ej, med smak eller ej, absolut viktigaste är att det används.

Ett populärt glidmedel är Durex intense gel som är ett glidmedel som sägs öka lusten och göra det enklare för kvinnor att nå orgasm. Inte nog med att det är lättare, orgasmerna ska också vara mer intensiva. Detta görs genom att gelen får en att känna olika vågor av beröring. I andra glidmedel kan det förekomma ingredienser som gör att det känns varmt eller kallt, Durex intense gel får en att känna båda dessa temperaturskillnaderna.

I undersökningar har det framkommit att Durex intense gel gjort att nästan 80 procent av de tillfrågade kvinnorna uppnått orgasm. I vissa av fallen har orgasm uppnått utan stimulering av klitoris, något som för vissa av kvinnorna aldrig hänt.

Det är med andra ord värt att införskaffa några burkar av detta glidmedel. Varje burk innehåller tillräckligt med gel för att ha 20 fantastiska orgasmer. Och vem vill inte ha det?