Låt en kvinna göra behandlingar

To botox or not to botox

Något jag kan bli trött på ibland är att människor har åsikter om allt. Om jag som kvinna exempelvis vill ha botox, så låt mig! Jag har dessutom hittat ett bra ställe som utför botox säkert i min närhet. Jag tycker att extremt många, kvinnor som män, ska ha åsikter om botox och andra ingrepp. Och till det säger jag bara – låt mig va! Jag gör vilka behandlingar jag vill. Sen dessutom är det inte alltid bara av skönhetsanledningar man gör det – inte för att det är fel.  Men det går faktiskt att injicera botox på grund av besvär som migrän. Ha! Det slår jag vad om att du inte visste. Som sagt, har jag hittat ett ställe nära mig som är extremt proffsiga. Det är jag riktigt glad för. Man måste känna sig säker.

Den psykiska ohälsan

Det är så pass vanligt i dagens samhälle att vilja ändra lite på sitt utseende ibland. Det är absolut inget fel med det. Jag tycker att män, som kvinnor, har rätt att göra vad dem vill med sina egna kroppar. Tyvärr verkar det inte som att alla delar den åsikten. Det finns även ”nålfria” behandlingar om man tycker det är mer okej. Man kan göra ansiktsbehandling till exempel, och vem gillar inte såna? Det är så avkopplande att få ta hand om sig själv ibland, och vi måste börja prioritera oss själva. I dagens samhälle är det väldigt mycket tyvärr med psykisk ohälsa och vi måste lära oss att se efter oss själva.