Busa med noter och toner på piano

Spotify är en smidig app om du vill lyssna på musik i alla dess former. Själv har jag istället fastnat för Apple Music, som är en konkurrent till Spotify. Anledningen jag valt Apple music är att jag gillar designen och användarvänligheten, vilket jag delvis tycker saknas hos Spotify. Vissa nöjer sig inte med att lyssna på sköna toner från musiker, de vill även spela instrument och skapa egen musik. Känner du att din musikalitet ska få uttryck är det en god idé att testa musiklektioner. Vill du exempelvis prova på piano finns det en bok/CD som heter Pianobus, hela serien finns hos notlagret. Notlagret är en butik för både proffs och amatörer inom musikens värld. Du hittar mycket av utbudet direkt på notlagrets hemsida.

Om du inte diggar serien Pianobus hos notlagret kan du testa titlar inom populära instrument såsom gitarr, trummor, flöjt eller sång. Du finner tusentals böcker/CD i sortimentet och kan enkelt beställa dessa direkt via din mobil eller dator.

Det är idag popuärt med e-böcker och att läsa artiklar/information direkt på nätet. Själv tycker jag att det är befriande att du fortfarande kan köpa litteratur, noter och tidskrifter i tryckt form. Det är en annan känsla när du håller i ett fysiskt exemplar, jag finner det även lättare att insupa informationen – man blir inte lika lätt distraherad. När du läser artiklar på nätet blir du ständigt distraherad av popuper som får dig att hoppa vidare på Internet till en ny sida med något uppiggande som t.ex. videofilmer på katter.

Katter är ett populärt husdjur. Det är nog populäraste husdjuret tillsammans med hundar. Har sett flera djurbutiker dyka upp inne i centrum. Det verkar som alltfler svenskar vill ha en fyrfota vän, om man ska tro den senaste statistiken över husdjur i Sverige. Får jag välja husdjur blir det en katt. Hundar gillar jag, men tror det är mer jobb om du ska äga en hund kontra katter.