Gerdmans – för bättre arbetsplatser

Gerdmans, ett företag som började med en idé. Det var självaste Sven Gerdman, en ung och driftig man som strax efter andra världskriget fick en idé. Han startade då upp sin verksamhet, då väldigt liten, i Malmö som bestod av ett lagersystem uppbyggt med brickor för att underlätta och göra det enklare att hålla reda på alla varor på lagret.

Svens ambition då var att erbjuda sina kunder den allra bästa lösningen och detta innebar att han kort efter att lagersystemet lanserats fortsatte att utveckla lagersystemet med ett hyllsystem. Detta växte vidare till en heltäckande lösning och nådde ut till flertalet olika kunder, bland annat polisen som fann ett stort intresse för att hantera alla deras arkiv.

Idag är detta en tidsbesparande och otroligt efterfrågad produkt. Svens värderingar och anda vilar fortfarande tryggt över företaget som numera ägs av den tyska koncernen Takkt AG. Den så kallade Gerdmanshyllan är en storsäljare och har fått sällskap av flertalet andra produkter som gör Gerdmans till en given leverantör för många.

Från då till idag

Idag har Gerdmans allt för kontor, lager, industri med över 13 000 artiklar i ett produktsortiment där du kan hitta allt du kan tänka dig. Oavsett om det handlar om snygga inredningsdetaljer eller praktiska lösningar för förvaring så är Gerdmans företaget med lång erfarenhet och kan hjälpa dig med vad just du behöver.

Så är du i valet och kvalet om att uppdatera inredningen på ditt kontor eller bara utveckla verksamhetens lagerlösningar så är Gerdmans en heltäckande leverantör för alla företag. Oavsett vad du jobbar med så finns Gerdmans med dig hand i hand längs hela vägen och tar gärna emot förfrågningar utifrån vad just du kan tänkas behövas. Behöver du dessutom monteringshjälp så ta ett djupt andetag så finns Gerdmans där för dig, oavsett vad.