Pandemi, tjäna pengar till laget toalettpapper

Just nu pågår det en pandemi i världen, Corona eller Covid-19 kallas den. Det har redan dött mer än 10 tusen människor världen över, värst är det i Italien där 450 dog bara i förrgår.

Det man nu också ser är att folk panikköper viktiga varor så som toapapper. Att folk köper upp toalettpapper gör att en ny marknad har öppnat upp. En där saker som toapapper, laktosfri mjölk och konserver, med mera säljs till överpris online.

Kan man inte få tag på toapapper och man inte vill köpa till överpris av någon som har köpt upp en hel affärs lager kan man köpa av skolklasser eller lag. 

Man kan nämligen numera tjäna pengar till laget toalettpapper, något som är bra i dagens samhälle. Man kan då köpa viktigt material och hjälpa en skolklass eller lag att tjäna lite extrapengar. Pengar som används till någon form av resa eller roligt jippo.

Förhoppningsvis är denna pandemi snart över och vi kan alla gå tillbaka till vardagen. Tills dess får vi gott barrikera oss hemma och röra oss så lite som möjligt ute i affärer eller på stan. Hoppas ni håller er friska och att vi hörs igen senare i år, ta hand om er.