Det luktar unket i stugan

Är i min sommarstuga ute vid Vänern. Ska rensa ut lite möbler och kassera skräp. Upptäckte att det luktar illa inne i huset. Misstänker att något är knas med huset. Tror det kanske är fukt inne i kåken, vill minnas att vi fixat ventilerade golv för ett par år sedan. Vi hade problem med fukt och löste problemet då med ventilerade golv i huset.

Ska ta hit polaren som arbetar med fuktskador. Han kan göra en bättre analys än mig. Han arbetar inom fuktskydd och driver egen firma. Har sett ett par jobb han gjort i källaren. Såg riktigt bra ut och man märkte en klar skillnad när de fått bort fukten från källaren.

Gick upp på vinden i sommarstugan och såg att det var en del fukt i taket. På ett ställe såg det ut att vara mögel. Rensade bort det mögel jag kom åt på egen hand och städade undan lite påsar. Såg att råttfällan på vinden lyckats fånga 1 mus.

Planerar sälja min sommarstuga inom ett år. Är sällan ute i den och pengarna kan komma till nytta på annat håll.

Har hittat en lägenhet nära centrum i Köpenhamn som jag köpte nyligen. Har en del släkt i Danmark och planerar flytta till Köpenhamn om ett par år. Lägenheten i Köpenhamn ska jag hyra ut under tiden för att täcka in kostnader. Lägenheten är i mycket bra skick och jag kommer inte göra några större justeringar. Hade tur vid köpet och fick med en gratis parkeringsplats som är i fastighetens garage. Parkering i Köpenhamn är väldigt dyrt.

Vad gillar jag mest med Köpenhamn? Arkitekturen, närheten till vatten, pubar och folket är trevligt med Köpenhamn. Brukar åka över till Danmark från Helsingborg med färjan. Ofta stannar vi till i Helsingör och äter lunch innan vi åker vidare mot Köpenhamn.